Όροι Χρήσης

Όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας έχουν δωρεάν πρόσβαση στις πληροφορίες που είναι αναρτημένες όπως φωτογραφίες, κείμενα, διευθύνσεις και ηλεκτρονικές συνδέσεις. Η χρήση των πληροφοριών είναι αυστηρώς προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η εκμετάλλευση των πληροφοριών αυτών για οποιονδήποτε άλλο σκοπό. Απαγορεύεται αυστηρώς η αναδημοσίευση, η φωτοτύπηση και η μετάδοση με ηλεκτρονικό, ή άλλο τρόπο, ακόμη και μελλοντικό, όλου ή μέρους της ιστοσελίδας, χωρίς την έγγραφη άδεια του δικαιούχου .

Το Easytravelyou δε φέρει δε καμία ευθύνη για ανωμαλίες που θα προκύψουν πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού όπως:
Ατυχήματα, ασθένειες ή δυσάρεστες οργανικές επιπτώσεις από κλιματολογικές συνθήκες, αδυναμία προσαρμογής σε διαφορετικές χρονικές ζώνες (jetlag), υψόμετρο, επιδημίες, τροφικές δηλητηριάσεις ή ανεπαρκείς συνθήκες καθαριότητας.
Οποιεσδήποτε δυσχέρειες που μπορεί να προκληθούν από απρόβλεπτες καταστάσεις όπως δυσμενείς καιρικές συνθήκες, απεργίες, πραξικοπήματα, πολέμους, αεροπειρατείες, πυρκαγιές, σεισμούς, πλημμύρες και οποιαδήποτε άλλη ανάγκη ή κατάσταση ανωτέρας βίας.
Φθορά, απώλεια ή κλοπή συσκευών, προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων ή ταξιδιωτικών εγγράφων και οποιασδήποτε συνέπειας από εγκληματική ή άλλη αξιόποινη πράξη.

Υποχρεώσεις πελατών
Οι συμμετέχοντες στα  ταξίδια του  είναι ε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την έγκαιρη εξασφάλιση και διαφύλαξη των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων (διαβατηρίων κ.α.) καθώς και για την γνησιότητα των δηλώσεών τους στις ελληνικές ή ξένες νομισματικές και τελωνειακές αρχές.
Ακυρώσεις
Για την εξασφάλιση ξενοδοχείων και άλλων απαραίτητων υπηρεσιών το γραφείο προπληρώνει σημαντικά ποσά αρκετούς μήνες πριν από την πραγματοποίηση των ταξιδιών που έχει προγραμματίσει και δεσμεύεται με συγκεκριμένες υποχρεώσεις αποζημίωσης σε περίπτωση μερικής ή ολικής ακύρωσης. Γι’ αυτό και είναι με την σειρά του υποχρεωμένο να παρακρατήσει ολόκληρη την προκαταβολή ή και να ζητήσει συμπληρωματική πληρωμή σε περίπτωση άκαιρης ακύρωσης.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!