Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου
Για την επικοινωνία του επισκέπτη με το Easytravelyou  απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο – Τηλέφωνο – E-mail, τα οποία και διατηρούνται στο αρχείο της εταιρίας. Το Easytravelyou  σε καμία περίπτωση δεν δύνανται να διαθέτει τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους και το αρχείο υπάρχει καθαρά για λόγους επικοινωνίας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και αποθηκεύονται με ασφάλεια σε πλήρη συμμόρφωση με τον ανωτέρω αναφερόμενο Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 
• Τα δεδομένα που συλλέγονται και αποθηκεύονται τυγχάνουν επεξεργασίας, όταν αυτή κρίνεται απαραίτητη από τη φύση των παρεχόμενων υπηρεσιών, από ειδικά προς τούτου εξουσιοδοτημένο προσωπικό και μόνο στο βαθμό που κρίνεται αναγκαίος ώστε να επιτευχθεί ο επιδιωκόμενος σκοπός.
 
• Λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να αποφευχθεί διαρροή ή διαμοιρασμός των προσωπικών σας δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή μας.
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το κάθε προσφερόμενο προΪόν. Σε περίπτωση που κάνετε συχνή χρήση των υπηρεσιών και των προΪόντων μας, θα διατηρούνται μέχρι να μας δηλώσετε πως επιθυμείτε τη διαγραφή τους.
 
• Έχετε δυνατότητα να έχετε άμεση πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και να ζητήσετε τη διαγραφή, διόρθωση ή επεξεργασία τους.
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!